Het is alweer enige tijd geleden dat u op deze manier van ons gehoord heeft. Wij zijn u natuurlijk niet vergeten. Afgelopen tijd hebben we onze bekende tools verder verbeterd en hebben we ook nieuwe tools gemaakt. online lezen  |  afmelden
Pioneering for You
 
 
Beste relatie

Het is alweer enige tijd geleden dat wij via deze weg contact met u hadden. Het verschrikkelijke corona-virus is het onvermijdelijke onderwerp in de dagelijkse communicatie. Naast de verschrikkelijke gebeurtenissen hierom heen draait de wereld onvermoeid door. Alleen wel op een andere manier. Grote beurzen die niet meer plaatsvinden, stapels communicatiebladen die nu op kantoren stof vergaren en relaties die veelal niet meer bezocht worden voor de veiligheid. We vonden dit een goede aanleiding om de lange tijd van stilte te doorbreken.

De afgelopen tijd hielden we ons nog meer bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van bestaande en nieuwe producten en tools om u het leven makkelijker te maken. In deze eNorm stellen we u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Wilo en informeren we u over hoe we u ook in deze tijd kunnen ondersteunen.

In deze nieuwsbrief belichten we:
Top 10 tools: 24/7 hulp
Nu de COVID-19-uitbraak (het coronavirus) tot een pandemie is verklaard, zijn de meeste bedrijven over op thuiswerken. Voor medewerkers kan het zijn dat zij er nieuwe taken bij hebben gekregen, zo zijn ze soms ineens ook leraar. Hierdoor zien we dat onze relaties en onze medewerkers hun tijd noodgedwongen anders moeten inrichten, waardoor het moment van werken soms buiten kantooruren is.

Buiten kantooruren kunt u ons vragen blijven stellen via e-mail, webformulieren en sociale media. Wij beantwoorden deze dan zo snel mogelijk. Voor hulp die niet kan wachten tot de volgende werkdag hebben wij onze belangrijkste tools, services en pagina’s op een rijtje gezet.
  Ga direct naar onze top-tools
Facebook Twitter LinkedIn
 
NIEUW: Live Assistant
Onze allernieuwste tool is de Live Assistant. Is ondersteuning via telefoon, e-mail, chat of sociale media niet voldoende zijn voor het vinden van een oplossing? Hoe handig zou het dan zijn als er bij vragen een specialist met u meekijkt? Onze specialisten helpen u graag bij de installatie, het instellen van een pomp of het oplossen van problemen.
  Meer over de Live Assistant
Facebook Twitter LinkedIn
’s Werelds 1ste Smartpomp
De eerste echte ‘smart’ pomp ter wereld, de Wilo-Stratos MAXO, zal u inmiddels al bekend zijn. Na de introductie van de eerste modellen hebben we nu een compleet programma van enkelpomp, dubbelpomp en als tapwaterpomp. De pomp kenmerkt zicht door de hoge energie-efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit
  Meer over de Stratos MAXO
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Pompenwijzer: de meest complete uitwisseltabel voor pompen
Wilo heeft meerdere manieren om een oude pomp uit te wisselen naar een nieuwe. Hiervoor kan bijvoorbeeld de Wilo-Assistent app, de uitwisseltabel op onze website of Wilo-Select gebruikt worden. Maar de nieuwste oplossing voor uitwisselingen is onze nieuwe Pompenwijzer.

Pompenwijzer onderscheidt zich door het woord ‘meer’ en heeft dan ook meer te bieden dan de andere tools die Wilo aanbiedt. De nieuwe uitwisseltabel voor pompen is veel uitgebreider, met meer informatie over de bestaande en vervangende producten, maar ook duidelijke opmerkingen over de uitwisseling en benodigde accessoires.
  Meer over Pompenwijzer.nl
Facebook Twitter LinkedIn
 
Blijf gerust contact met ons opnemen
Ook in deze turbulente tijd staan wij aan uw zijde voor al uw vragen rondom onze producten en diensten. Wij staan u tijdens kantooruren live op veilige digitale aftand te woorden via telefoon en chat. En natuurlijk kunt u ons altijd een e-mail sturen, ons benaderen via sociale media of het contactformulier invullen op onze website.

Bekijk onze contactpagina om direct met iemand in contact te komen die u bij uw vraag kan helpen. 
  Neem contact met ons op
Natuurlijk kunt ook gewoon onze algemene contactgegevens gebruiken, dan zorgen wij ervoor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt.

E: info.nl@wilo.com
T: 088 9456 000 (088 WILO 000)

Neem met al uw pompvraagstukken gerust contact met ons op. Onze medewerkers ervaren dit als een dankbare taak. Zeker in deze tijd!
Locale informatie
Nieuws en evenementen
Werken bij Wilo Nederland
Over Wilo
Contact
MVO
Partners
Downloads