Maak kans op € 1.000,-, te besteden aan winkeltegoed, reischeque of superluxe diner. Lees hoe pompen worden toegepast in een dierentuin en over het goedkoop aansluiten van pompen op GBS. online lezen  |  afmelden
Pioneering for You
 
 
Beste relatie,

iets meer dan een half jaar geleden stonden we aan het begin van een tijd, waarvan we hoopten dat deze snel achter ons zou liggen. Helaas zitten we er vandaag nog middenin. 

We hadden de hoop elkaar, na de zomervakantie, weer te treffen op een van de beurzen, evenementen of bij jou of gezellig bij ons op kantoor. Helaas blijkt dat nog altijd niet mogelijk en moeten we sterk blijven om dat allemaal in de toekomst weer mogelijk te maken.

Ondanks de pandemie, lijkt de wereld buiten gewoon door te draaien en gaan bouwprojecten onvermoeid door. Zo ook alle werkzaamheden en dat geregeld met minder medewerkers. We hebben het dus drukker.

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over onze handige tools. In deze nieuwsbrief willen we je op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij Wilo:

Veel leesplezier.
Wilo geselecteerd als één van de 50 duurzaamheids- en klimaatleiders wereldwijd
We zitten niet alleen met een pandemie, maar ook met de uitdagingen rondom klimaat. Wilo zet zich al jaren in voor een groenere wereld. Niet alleen met het maken van energiezuinige pompen! Eigenlijk met alles wat we doen. Daarom is Wilo dit jaar geselecteerd om met 49 andere internationale bedrijven deel te nemen aan het wereldwijde initiatief voor duurzaamheid en klimaatbescherming: '50 Sustainability & Climate Leaders'.
  Lees verder
 
Pomp je Rijk: Iedereen wint bij Wilo
Dit najaar val je vrijwel zeker in de prijzen. Wilo lanceert de “Pomp je rijk”-actie. In deze actie draait alles om de Stratos PICO-pompen en Yonos PICO-pompen van Wilo.

Van 1 oktober tot en met 31 december 2020 ontvang je een kraskaart bij aankoop van elk actieproduct. Elke kraskaart heeft een unieke code. Heb je één of meerdere kraskaarten? Ga dan naar pompjerijk.nl om ze direct te verzilveren. Voor elke unieke code ontvang je een waardebon van € 5,- voor Bol.com of Mediamarkt.

Daarnaast maak je ook nog kans op de maandprijs t.w.v. € 1.000,-. Wie weet ga jij straks lekker winkelen of als het weer mag een restaurant bezoeken of eindelijk genieten van een heerlijke vakantie. Het mooie is, je kiest zelf!
  Meer over de actie
 
19-mei-2020
Nieuwe Connect Module voor Wilo-Yonos MAXO
Wilo breidt de populaire Wilo-Yonos MAXO pompserie uit met een zogenaamde Connect Module. De uitbreidingsmodule is snel en eenvoudig op alle Yonos MAXO pompen aan te brengen. Deze economisch verantwoorde oplossing verrijkt de circulatiepompen vervolgens met verschillende nieuwe functies, waaronder flexibele integratie in gebouwbeheersystemen (GBS).
  Lees verder
09-jun-2020
Nieuwste pomptechniek voor Diergaarde Blijdorp
Dierentuinen en energie-efficiëntie – gaat dat samen? Wisselende ‘verblijfsruimten’ voor dieren, bezoekers die comfort wensen en bijna 365 dagen per jaar geopend. In zo’n omgeving is energie-efficiëntie een forse uitdaging. Zeker als een groot deel van de bedrijfsgebouwen op de monumentenlijst staat en niet zomaar mag worden aangepast. Diergaarde Blijdorp vond samen met Wilo toch een passende oplossing. Daarbij werd het Oceanium als eerste onderhanden genomen.
  Lees veder
 
 
Bedankt
Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze nieuwsbrief te lezen. Omdat we je niet te veel willen storen in de dagelijkse drukte versturen we onze nieuwsbrief slechts enkele malen per jaar. Wil je direct op de hoogte zijn van het meest recente nieuws, acties en beurzen (die het komende jaar hopelijk wel doorgaan), volg ons dan op social media op uw voorkeurskanaal.
Volg ons op social media
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram   Youtube
Voor nu kunnen we je alleen maar alvast, ja het is wel vroeg, hele fijne dagen toewensen. En bovenal... blijf gezond.

Ook in deze tijd kun je contact met ons blijven opnemen voor al jouw pompvraagstukken:
E: info.nl@wilo.com
T: 088 9456 000 (088 WILO 000)

Met vriendelijke groet,

Wilo Nederland B.V.

P.S. in het begin van 2021 hebben we weer een super leuke actie in het verschiet!
Locale informatie
Nieuws en evenementen
Werken bij Wilo Nederland
Over Wilo
Contact
MVO
Partners
Downloads